Kategorier
Garderob

Kan man beställa en platsbyggd garderob i Stockholm?

Många tänker inte på möjligheten till platsbyggd garderob i Stockholm. Ett alternativ som är otroligt praktiskt när hemmet inte har tillräckligt med förvaring.

Stina hade behövt köpa en bostad snabbt och kunde inte riktigt fokusera på detaljer när hon skulle köpa sin lägenhet i Stockholm. Den hon hittade var en liten etta i en gammal fastighet. Den låg högst upp och hade snedtak vilken hon hade tyckt var extra charmigt och något hon fastnade för.

Det var inte förrän köpet var gjort och hon började planera sin inredning i det nya hemmet som hon insåg att det inte gick att få in en vanlig garderob. Taket var sluttande och för lågt. Visst kunde hon ha en byrå men även den behövde vara låg för att kunna placeras vid en vägg.

Frustrerad började hon fundera på hur hon skulle lösa problemet. Hon var ju tvungen att placera sina kläder någonstans och övrig förvaring som skulle in skulle inte alls räcka till för att få in allt hon ägde. Hon skrattade till för sig själv när tanken på en inbyggd garderob dök upp i huvudet.

En platsbyggd garderob blev lösningen

Kanske var det inte omöjligt att få det gjort trots allt. När tanken började gro ville den inte släppa taget. Hon började googla och hittade till sin förvåning ett företag som gjorde platsbyggda garderober i Stockholm. Genast gick hon in på sidan för att se hur hon skulle gå till väga.

Stina insåg att det fanns ett kontaktformulär på sidan där hon kunde förklara sina önskemål och även be om en offert på kostnaden. Redan samma dag fick hon svar att de gärna ville komma och se hur de skulle bygga för att kunna ge henne en mera specifik offert. Det fick de gärna. 

En hantverkare vid namn Aron kom följande vecka och Stina fascinerades av hans kreativitet. Innan han lämnade henne hade de bestämt att en garderob som var lite djupare skulle byggas i hennes sovrum och ovanpå skulle det bli ett sovloft. Vilken fantastisk ide, den hade hon inte kommit på själv. Nu såg hon bara fram emot att Aron kunde börja jobba.