Om oss

Vi som skriver på den här sidan är hantverkare med lång erfarenhet som snickare, som rörmokare, som golvläggare och som målare. Vi täcker hela kostcirkeln för de renoveringar som normalt sker hemma hos privatpersoner – och av privatpersoner.

Det är där skon klämmer: vi vet att många gör fel och att man genom detta också dels får sämre resultat och dels också får väldigt höga kostnader. Detta i kombination med att man tvingas lägga en massa extra tid på projekten skapar irritation och frustration. Vilket står stick i stäv med hur man ska känna i samband med bygg. Man ska känna lust och glädje!

Det är det vi vill förmedla här. Du ska genom alla våra tips, tankar och idéer känna att du kan ta dig an den renovering du planerar och att du kan göra det utan att misslyckas.

Vi ska här även skriva om professionell hjälp. När behöver du anlita sådan och vad ska du tänka på i samband med detta? Hur fungerar rot-avdraget och hur ska man lägga upp ett avtal som ger garantier, försäkringar och allt annat som behövs? Här får du allt du behöver veta om byggprojekt av alla slag. Välkommen!