Kategorier
Tak

Takläggare i Stockholm fick rycka ut

Lägga nytt tak är inte något man gör särskilt ofta. Därför kan det vara svårt att veta när det ska göras och hur. Ingen fara, då kan takläggare i Stockholm ge svaren på det som snurrar i huvudet.

När Lisen och Bert köpte sitt hus var taket inte något de lade någon vikt vid. Huset var ett renoveringsprojekt och de hade inga stora förväntningar på standard. Köpet skedde privat och de hade därför ingen professionell mäklare som kunde upplysa dem om detta. Det kom det som en chock när de insåg att taket behövde läggas om. Något en av grannarna berättade för dem när de träffades vid brevlådorna.

Nästa steg blev att hitta en takläggare och bestämma vilket tak de skulle välja. Kanske kunde de lägga ett skiffertak när de ändå måste göra jobbet.

Takläggare hade svaren till husägare i Stockholm

De bokade tid med takläggare som kom på besök. Han tittade på taket och konstaterade att de hade rätt, det var dags. Hantverkaren förstod deras dilemma och informerade dem om att gå till en mäklare för att se om de kunde få tillbaka lite pengar på köpet då taket var i riktigt dåligt skick och säljaren inte informerat om detta.

Mera glädjande var dock informationen om att skiffertaket de diskuterat inte alls var så dyrt som de trott. Nu skulle takläggaren ta med sig all information och sätta sig ner för att göra en kostnadskalkyl och sedan återkomma. Nu kändes det bättre och med skiffertaket i åtanke ringde de mäklaren. Mer om takläggare kan du läsa på denna sida: stockholmtakläggare.se