Kategorier
Tak

Kontakta takläggare i Stockholm

Sedan många år bor du i ett vackert hus med tegeltak. Du misstänker att ditt hustak behöver renoveras. Ring eller skicka e-post till takläggare i Stockholm!

Efter att du tagit kontakt kommer du att få besök från ett företag som kan takläggning. Även om ditt tegeltak legat på plats länge, är det inte självklart att det måste totalrenoveras. Ett första steg är att göra en noggrann inspektion av taket. Det kan finnas spruckna takpannor. De som ligger på taknocken kan vara speciellt utsatta.

Vädrets makter har under åren utsatt ditt hus för svåra prövningar. Snö och kyla är en sak, men värst av allt är vinden. Blåst kan ha flyttat några takpannor och det finns risk att de faller ner. Frostangrepp kan ha gjort att någon takpanna har spruckit.

Låt en takläggare kolla ditt tak

Efter en inspektion av taket på ditt hus, kan en takläggare offerera många tjänster. I bästa fall räcker det med att byta spruckna takpannor och att rätta till dem som hamnat snett. Om du har vindskivor som är plåtklädda, kan träet undertill vara ruttet. Då har sannolikt plåten börjat lossna.

Att byta vindskivor på ett tak, fixar en takläggare tillsammans med en plåtslagare inom samma firma. De byter både trävirke och plåt. De kan också byta rostiga och skadade hängrännor, om det behövs. När takets olika skavanker rättats till, kan du låta tvätta taket. Om du anlitar en takläggare i Stockholm, kan du känna dig trygg och säker. På alla takjobb lämnas nämligen tio års garanti.

Behöver du hjälp med att lägga nytt tak? Se hit: www.takläggarestockholm.net