Nya Fönster 24 – Fönster & Inredning Hitta Fönster- och Inredningsföretag nära dig

Trademax inredning


25.2014 · Kategori: Inredningsföretag

Trademax är ett Svenskt företag som specialiserat sig på att sälja gedigna möbler och heminredningar till ett överkomligt pris. Dock så har man inte fönster i sitt sortiment, och man kan kanske därför undra varför vi tar upp dem här. Men om fönstren är ett hus ögon, vad ska man då kalla möbler och inredning? Helt enkelt det som man ser med husets ögon, eller använder för att se med sagda ögon. Och även det snyggaste fönster kan ju bli fult om gardinerna är billiga och fula, eller helt enkelt inte finns där alls. För att fönster ska få full effekt måste man även göra det bästa av möblemang och inredning helt enkelt. Har man sedan lagt ner dyra pengar på sina nya fönster, så är Trademax ett bra och billigt alternativ när man sedan ska inreda och möblera efter dem.

Trademax är ett ungt företag, som bara funnits sedan 2008. på så sätt är man ett barn av internet, till skillnad från IKEA, och det klargör också en av skillnaderna mot den svenska jätten från Småland. Det är inte helt enkelt att köpa saker från IKEA via nätet och få dem hemlevererade, då man till stora delar fortfarande är kvar i den gamla ekonomin. Trademax har visserligen ett fåtal varuhus i landet; men de är inte grunden i deras försäljning, och oavsett var man bor i landet är det enkelt att köpa möbler och inredning från Trademax. Man utgår helt enkelt från att man ska leverera dem till kunderna, till skillnad från IKEA, som utgår från att kunden ska ta sin bil och åka till närmaste IKEA-varuhus för att hämta sina inköp.

Grundidén bakom Trademax var att man skulle hålla kostnaderna nere så långt som möjligt genom att undvika diverse onödiga mellanhänder. På så sätt håller man priserna nere, samtidigt som man inte behöver tumma på kvalitén. Man håller också ett stort sortiment, som gör det enkelt att hitta det man vill ha, och som kommer att passa, oavsett om det gäller gardiner, en soffa att sitta vid fönstret i, eller helt enkelt fönsterlampor. Helt enkelt allt utom själva fönstret.

Kommentarsfältet är stängt