Nya Fönster 24 – Fönster & Inredning Hitta Fönster- och Inredningsföretag nära dig

Sleepo


05.2013 · Kategori: Inredningsföretag

Sömnen är en gåva som vi bör förvalta väl. Det finns inte mycket som är skönare än att trött gå och lägga sig i en bekväm säng. Men även vaknandet har sina poänger, och behöver inte alls vara något jobbigt. Att vakna en morgon när man inte behöver gå till jobbet av att solen börjar titta in genom sovrumsfönstret är, för att uttrycka det milt, en trevlig upplevelse. Om alla är medvetna om sängens betydelse för sovrummet, så är det sorgligt nog så få som inser eller ens tänker på fönstren. Bra fönster i sovrummet är ett måste. Sleepo är ett företag som säljer möbler och heminredning på nätet, inte helt oväntat med ett fokus på sängar och sovrum. Dock så säljer man inte fönster, då det faller lite utanför ramarna.

Men för den som skaffat nya fönster till sina sovrum så är Sleepo ett gediget företag att vända sig till om man vill göra de bästa av dem. Liksom ett bra sovrum är mer än bara en bra säng, så räcker det inte heller med bra fönster för bästa tänkbara sovupplevelse. Man har ett stort sortiment, med en mängd olika märken representerade i sitt sortiment, tillsammans med avancerad funktionalitet som gör det rätt att hitta precis det man behöver, både vad gäller pris, utseende och funktion. Sleepo är ett relativt nytt företag, som enbart finns på nätet. Man erbjuder både prisgaranti (det vill säga, att om man hittar samma vara billigare någon annan stans, så matchar de det lägre priset) och fri frakt.

Även om det som sagt är först och främst sängar och sovrumstillbehör som man har på sortimentet, finns det mycket annat intressant hos Sleepo, som lampor och gardiner. Man har också kontinuerligt olika kampanjer, så det kan definitivt löna sig att kika in på deras hemsida, för att se om de har specialerbjudande på någon produkt som man är intresserad av. Skulle man vara orolig över att inte gilla vad det nu är man köpt, så har man alltid 14 dagars öppet köp. Närmare detaljer om hur leverans och returer fungerar återfinns på deras hemsida.

Kommentarsfältet är stängt