Nya Fönster 24 – Fönster & Inredning Hitta Fönster- och Inredningsföretag nära dig

Rum 21


19.2013 · Kategori: Inredningsföretag

Rum 21 är en återförsäljare av möbler, som först och främst återfinns på internet, även om man också har en butik mitt ute i verkligheten, i Borås av alla ställen. Men det är definitivt som nätbutik Rum 21 kommer till sin rätt, då en traditionell butik, oavsett hur stor den är, inte kan erbjuda samma sortiment, även om det givetvis finns ett visst värde i att rent fysiskt kunna se och ta på möbler och inredningsdetaljer innan man köper dem. Hos Rum 21 kan man således hitta allting som hör fönster till, med ett undantag – själva fönstret. Det får man införskaffa någon annan stans. Men när du sedan ska skaffa gardiner, fönsterlampor och liknande, så är Rum 21 ett bra och billigt alternativ, med ett stort utbud från många tillverkare.

När man skaffar nya fönster, så är det en del saker som snabbt kommer att bli tydliga. För det första ändras ljuset i de olika rummen ofta, på ett sätt som man inte alltid kan förutse, och för det andra så ändras rummets karaktär, rent estetiskt. Det märks givetvis mest tydligt vad gäller saker som direkt kopplas till fönstret, som fönsterbelysning och gardiner, men gäller även andra möbler. Hur upplevs egentligen det gamla matbordet med de nya fönstren installerade? För den som har tänkt sig att det kanske är dags att skaffa lite nya inventarier efter att de nya fönstren kommit på plats, så är Rum 21 ett bra alternativ, som inte heller behöver kosta för mycket. Nya fönster är ju inte alltid helt billiga, och vill man ha miljövänliga, energisnåla fönster som håller värmen väl så kostar det en del. Det är dock definitivt inte en kostnad man bör försöka pruta alltför mycket på, då det sällan lönar sig i längden.

Det finns en hel massa roligt och spännande hos Rum 21 för fönster varav inte minst så kallade fönsterfilmer är ett. Detta är helt enkelt filmer man fäster på fönstrets nederdel, främst för att minska insynen. Då detta i sig inte är särdeles estetiskt tilltalande, finns flera vackra mönstrade alternativ, med allt från blomster- och lövsiluetter, till blanka ofärgade. Faktum är att en del av dem är så snygga, att man frestas köpa även om man inte är det minsta oroad över insyn.

Kommentarsfältet är stängt