Nya Fönster 24 – Fönster & Inredning Hitta Fönster- och Inredningsföretag nära dig

RM Fönster


05.2013 · Kategori: Fönsterföretag

RM Snickerier har funnits sedan 1987, vilket gör att man faktiskt är en relativ nykomling i fönsterbranschen i Sverige. Man är dock inte en renodlad fönstertillverkare, utan dörrar är också en viktig del i företagets produktion. Sedan starten har man kontinuerligt växt och utvecklats, och det finns inga tecken på att detta kommer att sluta. RM Snickerier tillverkar sina fönster i naturliga material på traditionellt sätt, men detta betyder naturligtvis inte att man ignorerar den tekniska utvecklingen, tvärtom. I stället innebär det att fönstren ser mycket bra ut, samtidigt som de har de egenskaper man kan ställa på moderna fönster vad gäller exempelvis värmeisolering. Tidlösa fönster, helt enkelt, som dessutom inte är massproducerade, utan tillverkas efter varje kunds krav och behov. Fönster från RM Snickerier håller därför hög kvalitet på alla sätt, då gediget hantverk ligger till grund för dem alla.

RM Snickerier använder också svenskt trä i sina fönster, och över huvud taget föredrar man att använda svenska material i sin tillverkning. Detta då som ett led i den hantverksgrund som företaget har. Detta kan dock vara inte enbart positivt, och då alla fönster tillverkas specifikt för kunden innebär det att man har en längre leveranstid än genomsnittsfönstertillverkaren. Det är då i och för sig ganska självklart; och något man måste räkna med om man vill ha specialtillverkade fönster. Man har dock även viss försäljning av fönster som av en eller annan anledning blivit över. Utbudet där varierar givetvis, och det kan vara svårt att hitta något som passar ens bostad, både vad gäller storlek och utseende. Har man tur kan man dock göra riktiga fynd här, och det kan löna sig att kolla igenom deras lista på överblivna fönster innan man beställer. Att de är överblivna betyder inte att kvalitén är lägre.

Om man har tid att vänta lite längre, och värnar om äkta svenskt hantverk, så är RM Snickerier definitivt väl värda att prova på. Man får på så sätt klassiska fönster som håller modern standard vad gäller energisnålhet. Skulle man dessutom ha vägarna förbi Vimmerby, så har man en utställning där man visar upp många av sina produkter.

Kommentarsfältet är stängt