Nya Fönster 24 – Fönster & Inredning Hitta Fönster- och Inredningsföretag nära dig

Nordiska Fönster


23.2014 · Kategori: Fönsterföretag

fonsterNordiska Fönster är ett svenskt företag som sedan 2010 har funnits i Ängelholm. Företaget arbetar, som namnet antyder, med hela norden som sin spelplan och har som främsta målsättning att erbjuda privatpersoner, fastighetsägare och bostadsföreningar högkvalitativa fönster, till marknadsledande priser.

Själva produkten de säljer är PVC-fönster, och det är en produkt som allt mer tar över den nordiska fönstermarknaden. Inte enbart för att fönstren i sig inte kostar speciellt mycket mer än vanliga träfönster, de är också väldigt hållbara och i princip underhållsfria. PVC-fönster är uppbyggda med en ram i plast, vilket gör att de är robusta och säkra. Man behöver som kund inte oroa sig över underhållet på fönstret eftersom att PVC-fönster är de mest hållbara fönstren på marknaden, något som garanterar lång livslängd och det är anledningen till att de blir allt mer populära i olika byggnader.

Nordiska Fönster är också ett företag som tänker mycket på miljön, och det är naturligt eftersom PVC-fönster i sig är 100 % återvinningsbara. Det gör det enkelt att ställa in fokus på mer miljötänk i själva arbetsprocessen. Nordiska Fönster köper sina fönster direkt från fabrik och det gör att transport-delen av företaget inte existerar, vilket helt klart är mer miljövänligt. Men det är inte bara arbetet som i sig som är miljövänligt, också effekten av fönstren är påtagligt märkbar. Fönstren är nämligen väldigt välisolerade, något som Nordiska Fönster ställer som krav. Det är alltså inte enbart ett miljövänligt företag som säljer miljövänliga fönster. Det är också ett företag som säljer miljövänliga boendemiljöer till sina kunder.

Kommentarsfältet är stängt