Nya Fönster 24 – Fönster & Inredning Hitta Fönster- och Inredningsföretag nära dig

Fönsterdekorationer


13.2016 · Kategori: Fönsterföretag

Det som är intressant med fönster är att det är en portal på många sätt. Det är ett öppet filter mellan insidan och utsidan, vilket gör fönsterplatsen alldeles unik. Med hjälp av ett fönster kan du uppleva utsidan från insidan, och insidan från utsidan, vilket öppnar upp mängder av möjligheter som inte finns på andra plaster i hemmet. Det är med andra ord fönster som gör huset lite mer dynamiskt, och förutom att släppa in välbehövligt ljus så är det också en plats där unik dekoration kan förekomma. Och när det befinner sig i fönstret är det inte bara du själv som kan njuta av det, utan också de som möter ditt hus från utsidan – du själv inräknad!

3 tips på bra fönsterdekoration

Det givna alternativet är lampan. Det kan antingen vara en lampa som hänger i fönstret, eller en lampa som står på fönsterbrädan. Det är en enkel och väldigt vacker detalj i alla hem, som inte bara gör hemmet mer hemtrevligt utan också skänker ljus både på insidan och utsidan. Det är en välkommen känsla att mötas av en tänd lampa i ett fönster, och att samma lampa sedan ger dig mysig inomhusbelysning när du väl är inne gör att lampan är med dig hela vägen från utsidan till insidan.

Ett ytterligare lysande alternativ att använda sig av som dekoration i fönster är kandelaber (ljusstakar). Ingenting är så stämningsskapande som ljusstakar, och är det något tillfälle på året som de kommer extra väl till pass så är det under dessa höstmånader, när det är som mörkast ute. Att ställa en ljusstake i fönstret med brinnande ljus får vilket stel och kalt hem som helst att på ett kick kännas betydligt hemtrevligare. Titta gärna på exempelvis http://www.chilli.se för snygga alternativ. Tänk dock på att detta enbart är något som du ska använda dig av när du väl är inomhus, för det är aldrig en speciellt bra idé att lämna levande ljus ensamma. Men förbipasserande och gäster kan få njuta från utsidan – dock är det ju du som har den bästa platsen!

candles-368761_640

Ett annat självklart alternativ att ställa i ett fönster är blommor och växter. Inte enbart för att det är väldigt vackert att titta och hjälper till med att hålla luften ren, utan också för att det är den mest naturliga platsen att placera blommor och växter på. I fönstret får de hela tiden välbehövligt solljus, och när de står inne så påverkas de inte heller av det yttre klimatet. De kan bara stå i sina fönster och förgylla ditt hem, samtidigt som de lapar mängder av sol genom fönstret.

Kommentarsfältet är stängt